kuchařské předpisy Motto: Jíme proto abychom žily, nežijeme proto abychom jedly.

Jídla jsou zhruba seřazena do kapitol podle charakteristické suroviny v následujícím složení:

Maso Zelenina Těstoviny Polévka Různé        Zpět na hlavní stránku
  • odlet nahoru tlusťoch
    MASO
    1. Hovězí maso, roštěnky, řízky, guláš, zadní, speciální.
    2. Telecí.
    3. Vepřové maso, řízky, guláš, kotlety, různé.
    4. Mleté maso, různá masa směs, uzeniny.
    5. Skopové.
    6. Drůbež, krůta, kuře, kachna, husa.
    7. Zvěřina, zajíc-králík.
    8. Ryby.
  • odlet nahoru
    ZELENINA
    1. Zelenina-Ovoce
    Špenát, Květák, Čočka, Hrách, Jablka, Hrušky, Mrkev, Cukety, Okurky, Chřest-kopřiva, Cibule, Pórek-lilek, Fazole, Brukev, Rajčata, Zelí, Kapusta, Celer, Kedlub, Řepa, Papriky, Zelenina-směs, Různé.
    2. Saláty
    3.Houby
    4.Brambory
  • odlet nahoru
    TĚSTOVINY
    1. Těstoviny, knedlíky, kolínka, nudle, špagety.
    2. Vejce, omelety, palačinky.
    3. Pomazánky.
    4. Pečivo,
    pizza, perník, koláče.
    5. Moučníky, bábovky, buchty, bublanina, záviny.
    6. Dezerty, dorty, různé jiné.
    7. Cukroví, zmrzlina, jiné.
    8. Rýže, jáhly, ovesné vločky, sója.
  • tlusťoch
  • odlet nahoru
    POLÉVKY
    1. Polévky
    2. Omáčky
  • odlet nahoru
    RŮZNÉ
    1. Různé jiné nezařazené
    2. Nápoje,
    nealko, čaj
    3. Vaříme v mikrovlnné troubě
    4. Zavařujeme (konzervujeme)
    5. Grilovací směsi - Koření
    6. Rady
    7. Tabulky
    8. Novinky
  • kuk
    Humor v kuchyni

    zpět