Gin kobler

Je to alkoholicky kobler, vhodny jak pro damy, tak pro pany.
Siroky pohar na sampanske vice jak z poloviny naplnime jemnou ledovou tristi. Zralou brosev rozrizneme na polovinu a jeste jednu polovinu na ctvrtky. Ty ulozime na led blizko sebe, ale s mezerou pro platek bananu. Kolem dokola dame zrale tresne (mohou to byt i jine druhy - jahody, maliny, bobule vinnych hroznu).
A nyni rychle v michaci sklenici (bez ledu - ten uz mame ve sklenici, ve ktere budeme napoj podavat) smichame 3 cl ginu, 2 cl Maraskina - v nouzi tresnovice nebo Griotka a 1 cl curacaa. Dukladne romichame, nalijeme do poharu s ledem a ovocem. K tomu lzicku, slamku nebo i napichovatko a talirek na pecky, abychom v pohodli svuj kobler mohli vypit a ovoce bez problemu zkonzumovat.

 

Dodge Viper